Åpnet med avspark

Av: Eva Susanne Drugg / Publisert: 27.08.2013 / Oppdatert: 27.08.2013
Fylkesordfører Terje Riis-Johansen og rektor John Helge Bergane foran den nye hallen
Fylkesordføreren utfordret rektor Jon Helge Bergane til innvielse av bygget med avspark.
Foto: Guttorm Bringa
Åpne

Mandag var det åpning av den nye flerbrukshallen på Bø vidaregåande skule. Det var i 2011 at Telemark fylkesting vedtok å bygge flerbrukshallen.

Fylkesordfører Terje Riis-Johansen stod for den formelle åpningen.

- Dette er et stort skritt fremover for skolen. Det gjør skolen mer attraktivt, og det gjør det mer morsomt å være elev og lærer ved skolen, sa han.

Riis-Johansen hadde med seg fotball og fløyte, og utfordret rektor Jon Helge Bergane til innvielse av bygget med avspark.

- En viktig dag

- Dette er en viktig dag for både skolen og bygda. Flerbrukshallen er et etterlengtet bygg som nå endelig er klar til bruk, sa Bergane under sin tale.

360 elever kan nå bruke den nye hallen som er på 2250 kvadratmeter. Prosjektet har hatt en kostnadsramme på rundt 44 millioner kroner, og skal i tillegg til elevaktiviteter ved Bø vgs. huse aktiviteter på kveldstid driftet av Gullbring Kulturanlegg AS.

Blant andre gjester var også fylkesrådmann Evy-Anni Evensen, ordfører i Bø, Olav Kasland, rådmann i Bø, Åse Egeland, i tillegg til representanter fra entreprenør, arkitekt, prosjektledelse og ansatte ved skolen. Felespilleren Ottar Kåsa stod for det kulturelle innslaget.

Den nye flerbrukshallen i Bø kostet ca. 44 millioner kroner.

Foto: Guttorm Bringa
Åpne