Vår 2017 - Ein song til deg

Av: Line Ruud Ørslien / Publisert: 21.11.2017 / Oppdatert: 17.12.2018
Kjetil Flatland
Åpne

Hans virke omfatter alt fra konserter rundt omkring i Norge til musikkprosjekter i Himalaya, Libanon og Afrika – for å nevne noe.
Han formidler et sjangerkryssende musikalsk landskap, der det vokale og det instrumentale utfyller hverandre i stemningsfulle uttrykk. Debutalbumet «Ein song til deg» kom ut i 2015, og høstet strålende kritikker. Albumet var bl.a. resultat av et mangeårig samarbeid med spelemannen og kulturbæreren Knut Buen. Nå er Kjetil Flatland i gang med å produsere sitt andre album, der han debuterer med egne tekster.

På institusjonskonsertene i regi av Telemark fylkeskommune får vi servert sanger fra «Ein song til deg», nyskrevne sanger og arrangerte folketoner fra Telemark. Tekst er en viktig del av formidlingen, og konserten bindes sammen med historier og opplevelser knyttet opp mot musikken.

Med seg har han virtuosen Helge Wahl Flatland på tangenter. Han kommer fra Sauland, og har bred erfaring innen ulike sjangre, både som utøver og komponist. Flatland-karene har spilt sammen i en årrekke, og leverer en publikumsvennlig konsert av ypperste klasse!