Bli med i arrangørnettverk for idretts- og friluftsarrangement i Telemark

Av: Therese Surdal Lahus / Publisert: 15.05.2018 / Oppdatert: 15.05.2018
Innspurt i Kanalrennet, Sommerland skifestival
Det er mange i Telemark som er kjempegode på arrangement. Vi håper du blir med på å dele og videreutvikle denne kompetansen.
Foto: Sommerland skifestival
Åpne

Arrangørnettverket er for de som på frivillig basis eller yrkesmessig bidrar i planleggingen og/eller gjennomføringen av idretts- og friluftsarrangement i Telemark. Det kan være lokale idrettslag, friluftsorganisasjoner, kommersielle aktører og ansatte i offentlig sektor.

Hvorfor er det aktuelt å opprette et arrangørnettverk?

Det er mange i Telemark som er kjempegode på arrangement og vi ønsker å skape arenaer der denne kompetansen deles med andre og videreutvikles. Vi ønsker å legge til rette for økt samarbeid mellom arrangører, og en tettere dialog mellom arrangører og offentlig sektor.

Hva får du ved å være med i arrangørnettverket?

  • Delta i et fellesskap, bli kjent med andre arrangører i fylket og knytte kontakt med sentrale personer i det offentlige som jobber med arrangement.
  • Jevnlig informasjon om aktuelle tilskuddsordninger og kompetansehevende tiltak.
  • Tilbud om å delta på 4-6 kurs i året og en større samling / konferanse / befaring i halvåret. Aktiviteter i regi av nettverket vil i stor grad være gratis.
  • Anledning til å påvirke hvilken «arrangørpolitikk» vi skal ha i Telemark. Innspill fra arrangører er viktige når det offentlige skal utarbeide strategier, rutiner og retningslinjer

Det er løpende påmelding til nettverket. Vi håper du blir med!

Registrer din deltakelse i nettverket her.

Kick-off for arrangørnettverket onsdag 27. juni

Den første samlingen i arrangørnettverket legges i tilknytning til Telemarksveka/Sommerland skifestival. Kick-off samlingen finner sted på Bø hotell onsdag 27. juni fra kl. 16.30 til 21.00.

Denne kvelden vil du få møte arrangører fra hele Telemark. Du får mer informasjon om nettverket og god anledning til å gi tilbakemelding på hva arrangørnettverket skal fokusere på og arbeide med fremover.

DNT Telemark, Telemarkshelten, ODD, Grenland sykleklubb, NMK Grenland og Sommarland skifestival /Telemarksveka vil fortelle om sine arrangement og peke på utfordringer og utviklingsmuligheter. Kanskje har de noe til felles?

Karstein Johaug og Mikael Gunnulfsen er profesjonelle langrennsutøvere på Team Telemark. Sammen med sine lagkamerater konkurrerer de i lokale, nasjonale og internasjonale arrangement. På kick-off samlingen vil du få høre hva som er deres forventninger til arrangørene og hva som gjør noen arrangement bedre enn andre – sett fra utøverens ståsted.

Påmeldingsfrist er 10. juni. Det er gratis å delta.

Registrer din deltakelse på kick-off samlingen her.

Mer informasjon og program for kick-off

Les mer om arrangørnettverket og se hele programmet for kick-off samlingen 27. juni her (PDF).