Sunt og godt

Av: Lene Sjølie / Publisert: 24.05.2015 / Oppdatert: 30.01.2018
For å komme med i oppskriftsheftet, måtte matrettene være både populære blant ungdommen, sunne, og raske å lage.
Åpne

Oppskriftene i "Sunt og godt" har blitt samlet inn i forbindelse med kantineringen, hvor representanter fra kantinene møtes et par ganger i året.

For å komme med i boka, måtte matrettene være både populære blant ungdommen, sunne og raske å lage. Det var ikke vanskelig å finne gode eksempler på slike oppskrifter i Telemark!

I boka er det inkludert oppskrifter utviklet i forbindelse med "Kantinesprell", et pilotprosjekt for kostholdsprogrammet Fiskesprell, hvor Telemark fylkeskommune har stått i spissen for en nasjonal satsing på fiske- og sjømatretter i skolekantiner.

Sunt og godt er kun tilgjengelig i elektronisk utgave. Last den ned som PDF her.