Sjømat i utekjøkkenet

/ Publisert: 24.05.2015 / Oppdatert: 30.01.2018
Kursdeltakere på lærerkurs "Sjømat i utekjøkkenet"
Har du lyst til å oppdage hvor enkelt det er å lage sjømat på tur?
Foto: Simen G. Fangel/Fiskesprell
Åpne

Periode: Tirsdag 8. mai 2018

Kostnad: Gratis

Om tilbudet

Har du lyst til å oppdage hvor enkelt det er å lage sjømat på tur? Fiskesprell inviterer alle som jobber med uteskole til å delta på kurs.

Hvorfor er dette viktig?

Kurset er lagt opp med en tilpasset teoridel og en praktisk del der maten tilberedes ute i naturen, over varmekilder som bål og grill.

Teorien dreier seg om hvorfor og hvordan du som lærer kan gi elevene gode matopplevelser på tur, samtidig som et opplegg med utemat kan dekke læreplanmål i kroppsøving, mat og helse og andre fag.

I den praktiske delen vil du få innføring i det å lage matlagingsbål, og tilberede varierte sjømatretter i friluft.

Dette kurset er også en del av Liv og røre i Telemark-konseptet.

Kontakt

Fiskesprell
Norges sjømatråd
Kari-Anne Johansen
leder Fiskesprell nasjonalt
fiskesprell@seafood.no
77 60 33 33