For barnas beste må du tørre å tenke det verste - NB! Konferansen er fulltegnet

Av: Lene Sjølie / Publisert: 27.06.2017 / Oppdatert: 01.09.2017
Illustrasjonsfoto. Liten jente titter ut av et vindu.
Målet for dagen er å sette oss i bedre stand til å se og hjelpe barn som er utsatt for vold.
Foto: www.colourbox.com
Åpne

Blant annet kommer Ada Sofie Austegard fra Stine Sofies Stiftelse for å fortelle om sine erfaringer og om hva Stine Sofie Senteret kan tilby av hjelp. Målgruppe for konferansen er alle som jobber med barn i Telemark.

Konferansen er nå fulltegnet. Vi har hatt stor pågang på arrangementet og den største salen i Ælvespeilet er fylt opp med over 400 deltakere. 

På programmet

Ada Sofie Austegard, generelsekretær i Stine Sofies Stiftelse

Tid: onsdag 13. september 2017, kl. 10.00–16.00

Sted: Ælvespeilet, Storgata 164, 3915 Porsgrunn (se kart).

Temaet voldsutsatte barn er dessverre altfor aktuelt. På konferansen vil ulike organisasjoner fortelle om sitt arbeid og sine erfaringer. Målet for dagen er å øke vår kunnskap om dette feltet og sette oss bedre i stand til å se og hjelpe barn som er utsatt for vold.

Ada Sofie Austegard, generalsekretær i Stine Sofies Stiftelse, vil blant annet fortelle om Stine Sofie Senteret og hva de kan tilby av hjelp.

I tillegg blir det innlegg fra politiet, fylkeslegen, barnevernet, krisesenteret i Telemark, tannhelsetjenesten, Barnehuset i Sandefjord, Senter Mot Incest og Seksuelle overgrep og Alternativ Til Vold.

Se invitasjon med fullt program og mer informasjon om dagen her (lastes ned som PDF-fil).

Samlingen er gratis og inkluderer lunsj. Eventuelle avmeldinger må imidlertid meldes oss innen onsdag 30. august. Senere avmeldinger, eller manglende fremmøte, vil medføre en egenandel på 500 kroner.