Engasjerende inkludering og mangfoldig engasjement

Av: Heidi Hamadi / Publisert: 20.09.2017 / Oppdatert: 20.09.2017
Åge Gonsholt i Siljan Røde Kors på vei ned Blefjell sammen med en deltager i prosjektet Til Topps, et integreringstilbud i regi av Røde Kors og Telemark Turistforening.
Meld deg på innen 28. september
Foto: Bjørn Sodeland/Telemark Røde Kors. Åge Gonsholt i Siljan Røde Kors på vei ned Blefjell sammen med en deltager i prosjektet Til Topps, et integreringstilbud i regi av Røde Kors og Telemark Turistforening.
Åpne

Her vil det bli presentert gode eksempler på og modeller for hvordan du kan inkludere og engasjere medmennesker i din forening. Erfarne frivillige vil dele sine erfaringer og kunnskap om rekrutteringsarbeid og sosialt engasjement.

Tid og sted

Kurset holdes tirsdag 3. oktober fra kl. 18.00 til 21.00 på «Huset Vårt», Storgata 81 i Notodden (se kartbeskrivelse). 

På programmet

  • Brobyggerne på Notodden - En modell for lokalt samarbeid som engasjerer. Ved initiativtaker Benedicte Sæbjørnsen, rådgiver i Notodden kommune.
  • Hvordan rekruttere og inkludere nye frivillige? Frivillig.no som verktøy for inkludering og engasjement. Ved Siriann Bekeng, Frivillighet Norge.
  • Inkluderende bygdesamfunn - Glimt fra inkluderingsarbeidet i Bø. Ved engasjert frivillig Anne Grete Berge, Bø Frivilligsentral.
  • Derfor er jeg frivillig. Engasjerte frivillige forteller.
  • Slik gjør vi det her. Erfaringsdeling.

Påmeldingsfrist er 28. september

Det er gratis å delta. Kom gjerne flere fra hver organisasjon og hvert lokalsamfunn.

Meld deg på her innen torsdag 28. september.

Har du spørsmål?

Spørsmål om kurset kan rettes til Gisle Lunde i Der du bor – Grenland/Gulset Nærmiljøsenter på e-post gisle@derdubor.org.