Ta sykkelen til jobb

Av: Tore Kamfjord / Publisert: 15.04.2015 / Oppdatert: 15.04.2015
Kvinne på sykkel
Det er midler fra Belønningsordningen som finansierer innbyggerne i Skien, Porsgrunn og Siljan til gratis deltakelse i Sykle til jobben.
Foto: www.colourbox.com
Åpne

I år er det gratis å delta i Sykle til jobben-aksjonen for alle som bor eller jobber i Skien, Porsgrunn og Siljan.

Alle som deltar er med i trekningen av flotte premier. Årets hovedpremie er en tur til Madrid for hele laget. Aksjonen starter 21. april og avsluttes 19. juni, og arrangeres i år for 42. gang.

All fysisk aktivitet registreres

Sykle til jobben-aksjonen er en landsdekkende aktivitetskampanje arrangert av Bedriftsidretten. Aksjonen har som formål å stimulere og legge til rette for at flere velger en aktiv reisevei.

Deltakerne kan registrere all fysisk aktivitet de foretar seg i perioden, og dermed kan alle delta i kampanjen. Du kan enkelt registrere sykkelturer, gåturer, styrketrening, joggetur, spinning, fotball og all annen aktivitet – det trenger ikke nødvendigvis være til og fra jobben.

Gjennom Belønningsordningen har Porsgrunn, Skien, Siljan og Telemark fylkeskommune fått tilskudd fra staten for å øke andelen miljøvennlig transport i Grenland. Det er midler fra denne ordningen som finansierer innbyggernes deltagelse i Sykle til jobben.

Mer informasjon og påmelding på www.sykletiljobben.no