Telemarksdesign til topps i Nordens største grafiske konkurranse

Av: Tom Marius Lorier Holen / Publisert: 22.10.2014 / Oppdatert: 28.10.2014

Visuelt er Nordens største konkurranse for grafisk designere, illustratører, animatører, tegneserieskapere og interaktiv designere. Konkurransen mottar hvert år mange hundre bidrag innen ulike kategorie. Visueltkonkurransen skal inspirere til nytenkning, kreativitet, kvalitet og hedre utøverne og de beste arbeidene innen visuell kommunikasjon (http://www.grafill.no/visuelt/konkurransen/)

Juryen mener at Telemarks nye profilmanual på en inspirerende måte gjør den nye profilen til Telemark svært godt tilgjengelig for alle som ønsker å bruke denne, med blant annet nedlastbare fonter og kobling til online bildedatabase. Se juryens kommentarer her: http://vimeo.com/108345882

Profilmanualen kan benyttes av både reiseliv og annen næring i Telemark, og profilmanualen ligger på nettsidene visittelemark.no: http://www.visittelemark.no/bransje/ny-merkevareplattform-for-telemark

–Snøhetta har levert et svært solid fagarbeid til Telemark, som vi skal bruke som verktøy for å øke kjennskap til og kunnskap om alt det positive vi har å by på i fylket vårt. Det er stadig flere Telemarksaktører som har lastet ned designmanualen og har begynt å bruke merkevareplattformen sammen med sin egen profil, og vi håper mange flere følger etter, sier Irene Siljan Vestby, daglig leder i Visit Telemark.

-Visuelt konkurransen er stor og viktig for alle som jobber med visuell kommunikasjon og merkevarer, så det er veldig hyggelig at arbeidet for Telemark for så positiv omtale og får gull i Interatkiv Design. Vi i Snøhetta er opptatt av både analoge og digitale verktøy, og denne prisen anerkjenner den digitale. Forhåpentligvis bidrar arbeidet til enda mer bruk av den visuelle identiteten til Telemark, sier Martin Gran, daglig leder for Snøhetta design.