Telemark synlig på ONS

Av: Tom Marius Lorier Holen / Publisert: 26.08.2014 / Oppdatert: 26.08.2014
Foto: Torben Andersen
Åpne

Industribedrifter, reiseliv og kultur fra hele regionen samarbeider om egen messestand og profilerer seg sterkt. Til sammen er 21 bedrifter som står på Telemarks messestand på ONS i Stavanger som åpnet i går. 13 av dem er fra offshorebransjen.

Besøk av kronprinsen

Telemark sin stand er popuIær. I går fikk standen besøk av kronprins Haakon.Kronprinsen kom sammen med ordføreren i Stavanger, direktør for oljemessen, Leiv Johan Sevland og olje- og energiminster Tord Lien.

Tidligere på dagen var kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fra Telemark innom.

Festivaltelt med mat fra Telemark

I tillegg har Telemark et eget festivaltelt i Vågen.

- Her har Dyrskun laget en spennende meny med råvarer fra Telemark. Tema er en smak av Telemark, forteller Monika Sandvold, ONS koordinator i Stavanger. Hun ser fram til å ta imot 115 personer fra Exxon på mat og drikke på onsdag.

Meny i Vågen

Utklipp fra menyen til Telemarksteltet i Vågen under oljemessen i Stavanger.


Foto: Danny Seterdal
Åpne

- Med oss har vi også Paal Flaata og Gøran Grini som skal underholde mandag og tirsdag. Telemarksregionen og Paviljongen i Vågen er en av få regioner som er med. Her er vi i godt selskap med Houston, Aberdeen og Esbjerg, forteller hun videre. Og ONS syntes det er viktig at vi er med.

Fakta

Messen, som går over 4 dager, tiltrekker seg rundt 60.000 besøkende fra over 100 land og 1250 utstillere fra over 30 land fordelt over 24.000 kvadratmeter utstillingslokaler i år.