Kickoff før oljemessen

Av: Tom Marius Lorier Holen / Publisert: 14.08.2014 / Oppdatert: 14.08.2014
Foto: Tom Marius Lorier Holen/TFK
Åpne

Telemark stiller i år med stor felles stand på oljemessen i Stavanger.I går var det et kickoff-arrangement hvor deltagerne fra Telemark var samlet for å bli bedre kjent. Det var også en mulighet til å få svar det de siste spørsmålene før de skal til Stavanger.

Ekstremt imponert

Fylkesordfører Terje Riis-johansen åpnet arrangementet.

-Jeg har tidligere opplevd oljemessen i Stavanger i en annen rolle. Jeg ble ekstremt imponert. Til det motsatte er bevist så mener jeg at vi trenger møteplasser og arenaer, og at det er viktig å jobbe for å få det til, sa Riis-Johansen.

13 bedrifter fra fylket skal delta og de deler en stand på 125 kvadratmeter i messehallen. I tillegg skal Telemark ha en stor paviljong i Vågen hvor det blir gode muligheter for å profilere Telemark fylke og bedriftene som deltar. Tema på standen vil være «en smak av Telemark» Telemarksmat og underholdning fra Scenen med Paal Flaata duo.

Tre nominert til pris

Tre bedrifter fra Telemark er denne gangen også nominert til innovasjonsprisen som deles ut på oljemessen. Det er:

  • Telemark Technologies AS – Subsea Hyperbaric Testing Systems
  • Norner AS – NORNER
  • InflowControl – Autonomous Inflow Control Valve (AICV)

Oljemessen i Stavanger varer fra 25. august til 28. august. Prosjektleder for Telemark sin deltagelse på oljemessen er Monika Sandvold. Du kan leser mer om oljemessen her.