Vellykket Telemarkskveld i Oslo

Av: Pål Horsle / Publisert: 12.11.2013 / Oppdatert: 12.11.2013
Vellykket Telemarkskveld
Foto: Svein Erik Dahl
Åpne

Døra var åpen for alle – både nasjonale og internasjonale aktører. Ambassadørene til Kongo, Kina og Saudi-Arabia «var der» i beste Se & Hør-stil sammen med Telemarksbenken på Stortinget og over 200 deltakere fra næringsliv og organisasjoner.

Telemark i Regjeringen

- Vi er opptatt av å skape vekst i Telemark. Derfor må vi også jobbe mer aktivt i hovedstaden, og det er mange telemarkspatrioter posisjonert i Oslo, sa fylkesordfører Terje-Riis Johansen som sammen med fylkesvaraordfører Lise Wiik og fylkesrådmann Evy-Anni Evensen var med å skape en hyggekveld i Oslo.

Fotavtrykk Telemark

- Fotavtrykk Telemark skal bli vårt nye treffsted og mingleplass, sa fylkesrådmannen, og henviste til fylkeskommunens arrangement 4. februar til neste år.

Telemark fylkeskommune, Innovasjon Norge i samarbeid med NHO i Telemark og LO i Telemark inviterte til en hyggelig, informativ og sosial kveld i Oslo – for telemarkinger og telemarkspatrioter i politikk, regjeringsapparat, næringsliv. Alle tre telemarkinger i Regjeringen deltok, og minglet tett sammen med alle andre som bidro til suksessen.

Vellykket Telemarkskveld