Ny utviklingssjef

Av: Pål Horsle / Publisert: 11.12.2013 / Oppdatert: 11.12.2013
Thor Kamfjord, ny utviklingssjef i Telemark fylkeskommune
Utviklingssjef Thor Kamfjord
Foto: Porsgrunn kommune
Åpne

Thor Kamfjord (42 år) fra Porsgrunn begynner i jobben som ny utviklingssjef i løpet av 1. kvartal i 2014.

-Jeg ser fram til å starte i Telemark fylkeskommune, og være med på å videreutvikle fylkeskommunen som en synlig og tydelig aktør som skaper bærekraftige resultater gjennom økt regionalt, nasjonalt og internasjonalt samarbeid.

Kompetanseutvikler

For Kamfjord er det viktig at regionalavdelingen framstår som en kompetanseutvikler for å skape motivasjon, samarbeid og omstillingsevne også i egen organisasjon.

- Jeg ønsker også å bidra til at Telemark i enda større grad blir et fylke «å leve av – og leve for». Også økt innovasjonskraft er viktig for kulturell og industriell verdiskaping innen både næringsliv og offentlig sektor, sier den nytilsatte utviklingssjefen.

Kamfjord er utdannet siv.ing. fra NTNU og har bakgrunn blant annet som innovasjonsdirektør i Norner AS og internasjonale roller i Borealis AS.

Riktig erfaring og kompetanse

Fylkesrådmann Evy-Anni Evensen er svært fornøyd med ansettelsen.

- Vi har også i denne rekrutteringen registrert mange kvalifiserte og dyktige kandidater. Ettersom det er viktig å gjøre fylkeskommunen til en synlig og tydelig utviklingsaktør, mener jeg vi har ansatt en godt kvalifisert person i Thor Kamfjord. Han har en erfaring og en kompetanse som er attraktiv for Telemark fylkeskommune, sier fylkesrådmannen.

Thor Kamfjord etterfølger Jon Skriubakken, som fortsetter som strategirådgiver i IT i fylkeskommunen.