Nå er bypakka.no på lufta!

/ Publisert: 15.03.2013 / Oppdatert: 15.03.2013
Skjermdump av bypakka.no
Sjekk ut bypakka.no
Foto: Skjermdump
Åpne

Bypakke Grenland er et storstilt samarbeidsprosjekt som involverer Telemark fylkeskommune, kommunene i Grenland, Statens vegvesen og Jernbaneverket.

Arbeidet går nå inn i en hektisk sluttspurt, der det kan være krevende for noen og enhver å holde oversikten.     

Sjekk ut de nye nettsidene her: www.bypakka.no.

Tidenes løft                                                                                                  

- Bypakka er tidenes løft for bymiljøet i Grenland. Vi går nå inn i en spennende fase, der mye skal besluttes, og i disse hektiske månedene blir god og riktig informasjon ekstra viktig, påpeker fylkesordføreren, som leder Bystrategi Grenland-samarbeidet.

- Ambisjonen med de nye nettsidene er helt klart å gjøre kompleks informasjon tilgjengelig for folk flest. På bypakka.no trenger man ikke være politiker eller samferdselsekspert for å kunne forstå innholdet og sammenhengene, sier konstituert kommunikasjonsleder i Telemark fylkeskommune, Tania Ripoll.

Første spadetak i 2014

De neste månedene blir svært viktige for Bypakke Grenland. En rekke avgjørende saker skal utredes og opp til politisk behandling både i kommunene og i fylkeskommunen.

Det er lagt opp til en stram framdriftsplan som muliggjør første spadetak allerede til neste år.

- Det skjer mye i tida framover, og det blir mye å holde rede på for den som vil være oppdatert. Da er det greit å haettnettsted å forholde seg til. På bypakka.no får du oversikten. Nettsidene vil utvikle seg i takt med bypakkearbeidet, fastslår Ripoll.