Inviterer til fotokonkurranse

Av: Eva Susanne Drugg / Publisert: 02.07.2012 / Oppdatert: 27.08.2012
Inviterer til fotokonkurranse
Foto: Eva Susanne Drugg
Åpne

Vannområdene i hele Telemark inviteres sammen med Telemark fylkeskommune til en fotokonkurranse om vannet i fylket vårt.

Konkurransen er åpen for alle.
Fokus på vann
Fotokonkurransen er et ledd i å få fokus på vann, i forbindelse med det pågåande arbeidet om vannforvaltning etter vannforskriften.
- Vi gjør dette for å få folk mer interessert i vann. Alle bruker vi vann, sier Ingrid Strande fra Telemark fylkeskommune.
Konkurransens hovedtema er "Vann i Telemark", og det konkurreres i tre temaer, i tre perioder:

  • Vann og friluftsliv (20. juni til 31. juli)
  • Påvirkninger i vann (1. august til 31. august)
  • Vann som energikilde (1. september til 30. september)

5000 kroner

Bilder sendes på e-post til foto.telemark@gmail.com. Juryen, som består av prosjektleder for Skien - Grenlandsfjordene/naturfotograf Jan Erik Tangen, Ørjan Madsen fra TA og Cathrine Nedberg fra Porsgrunn kommune plukker ut de tre beste bildene etter hver periode. Disse blir publisert i Telemarksavisa og på www.facebook.com/VannITelemark.

Vinner av hver temagruppe får en premie til en verdi av 5000 kroner. To andre bilder i hver temagruppe får premier til en verdi av 500 kroner.
På bildet: Prosjektleder for vannområder i Telemark:;Cathrine Nedberg, Skien - Grenlandsfjordene, Anita C. Kirkevold, Midte-Telemark vannområde, Steinar Tronshus, Siljan/Farris-området, Kjell Henrik Semb, Skien - Grenlandsfjordene, Arne Kjellsen, Fylkesmannen i Telemark, Liv Rigmor Flå, Aust-Telemark vassområde og Ingrid Strande, Telemark fylkeskommune. Foto: Eva Susanne Drugg